«Найніжніший медівник із медом Mel Apis»

  • 4-28-2023

Для приготування цього торту знадобиться зовсім небагато меду, але готовий медівник має насичений медовий смак. А ніжний сметанний крем відмінно просочує печені коржі.

Для тіста:

125 г маргарину чи олії

1 склянка цукрового піску

2-3 ст. л. меду Mel Apis

1 ч. л. соди не гашеної

2 яйця

3,5-4 склянки борошна

Для крему:

0,5 кг сметани 15-20%

1 склянка цукру

Отож, поїхали!

?На водяній бані розтопити маргарин.

?Додати цукор та мед.

?Нагрівати, помішуючи до однорідної маси.

?Додати соду і заважати до збільшення та побілювання маси. Зняти з водяної бані та остудити.

?Потім додати яйця і добре перемішати.

?Додати борошно і замісити тісто.

?Розділити на 8-10 частин. Розкачувати прямо на деку дуже тонкі коржі. Зробити кілька проколів вилкою та випікати по одному 2-3 хв. у розігрітій духовці до коричневого кольору.

?У гарячому вигляді обрізати краї за будь-якою формою. Викладати на рушник до охолодження (не складати віч-на-віч у гарячому вигляді, можуть прилипнути).

Крем: холодну сметану збити із цукром міксером.

Промазувати коржі (крему не шкодувати), притискаючи зверху.

?Верх медівника прикрасити подрібненою крихтою від залишків коржів. Можна горішками та шоколадом.

?Можете придбати живий мед вагою:

  • 50 г
  • 285 г
  • 400 г
  • 655 г

А також замовити набір із різних видів меду!