«Як приготувати смачну гранолу з медом Mel Apis?»

  • 3-16-2023

Хрустка і ароматна домашня гранола готується дуже просто!
Всього-то потрібно взяти вівсяні пластівці (замість них іноді використовують повітряний рис), улюблені горішки, насіння і сухофрукти, трохи меду або кленового сиропу і масла. Всі інгредієнти добре перемішуєте і запікаєте в духовці. Якихось півгодини – і у вас готовий найсмачніший сніданок або перекус.

Складові:
Вівсяні пластівці – 4 склянки;
Кокосова стружка – 3/4 склянки;
Мед – 4 ст. л.;
Олія – 2 ст. л.;
Кленовий сироп або сироп агави – 2 ст. л.;
Горіхи (будь які) або насіння – 1/2 склянки;
Сушені ягоди (вишня, журавлина або ін.) – 1 склянка;
Ваніль – 2 ч. л.;
Кориця – 1 ч. л.

У мисці змішайте вівсяні пластівці, кокосові пластівці і горішки або насіння. У ковшику або маленькій каструлі змішайте мед, олію, кленовий сироп і корицю. Нагрівайте до тих пір, поки суміш не стане більш рідкою. Зніміть з вогню, додайте ваніль та перемішайте. Медову суміш вилийте до пластівців і горіхів, добре перемішайте.

Деко застеліть пергаментом і перекладіть гранолу. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 175 градусів, періодично помішуючи. У готову гранола додайте родзинки, журавлину або будь-які сушені ягоди, горіхові батончики з вишнею та шоколадом.
Гранолу краще їсти з соком, кефіром, йогуртом або фруктами. А ще з гранолою можна готувати корисні батончики і брати з собою на роботу або тренування.

Можете придбати живий мед вагою:
• 50 г
• 285 г
• 400 г
• 655 г
А також замовити набір із різних видів меду!